Articolul Recomandari Outlines actuale pentru tratarea malariei, in Statele Unite

Articolul Recomandari Outlines actuale pentru tratarea malariei, in Statele Unite

Kevin S. Griffith, MD, MPH, de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, Atlanta, si colegii sai a efectuat o analiza a literaturii medicale 1966 - 2006 pentru a oferi medici cu recomandari pentru diagnosticarea si tratarea malariei in SUA, cu un numar tot mai mare de rezidenti din SUA care calatoresc in regiuni din lume, cu un nivel ridicat de malarie, nu continua sa fie nevoie de tratament a acestei boli in Statele Unite, acolo fiind, cu o medie anuala de 1.200 de cazuri raportate, aproape toate importate, ca rezultat de pana la 13 de decese pe an.
Cercetatorii scrie: masuri importante pentru reducerea morbiditatii si a mortalitatii de malarie in Statele Unite includ urmatoarele: a obtine o istorie de calatorie, avand in vedere malarie in diagnosticul diferential de pesta pe baza istoricului de calatorie, precum si prompte si exacte diagnostic si tratament. Chloroquine ramane tratamentul de alegere pentru Plasmodium falciparum dobandite in zonele fara chloroquine-tulpini rezistente. In zonele cu rezistenta chloroquine, o combinatie de tetraciclina, plus atovaquone si proguanil sau chinina sau doxiciclina sau clindamicina sunt cele mai bune optiuni de tratament.
Autorii adauga ca chloroquine ramane tratamentul de alegere pentru toate celelalte specii de malarie, cu exceptia vivax P, dobandite in Indonezia sau Papua Noua Guinee, in care caz atovaquone-proguanil este cel mai bun, cu mefloquine sau chinina, plus tetracicline sau doxiciclina ca alternative. Chinidina este in prezent de tratament recomandate pentru malarie severa in Statele Unite, deoarece artemisinins nu sunt inca disponibile.
-------------------
In primul rand Discovery World-ar putea ajuta la tratarea pun in pericol viata Tumorile

In primul rand Discovery World-ar putea ajuta la tratarea pun in pericol viata Tumorile

Cercetatori WA a cerceta felul in sange de crestere nava pastreaza forme de cancer in viata au facut-o lume in prima descoperire care ar putea spori sansele de succes tratarea pune in pericol viata tumori.
Australian de Vest Institutul de Cercetari Medicale (WAIMR) Conf.univ.dr. Ruth Ganss si echipa sa au descoperit ca o gena numita RGS5 poate inversa angiogeneza - cresterea vaselor de sange in interiorul tumorii.
Descoperirea este publicat in cea mai recenta editie a naturii, una dintre lumi cele mai prestigioase reviste stiintifice.
Cresterea acestuia necontrolata a vaselor de sange si de formarea de vase de sange anormale in interiorul tumorilor ca hrana lor, permitandu-le sa creasca si oprirea sistemului imunitar de stergere a liniilor de tumorii, a declarat profesor asociat Ganss.
Ce weve indicat este ca RGS5 este o gena maestru in angiogeneza si ca, atunci cand acesta este eliminat, angiogeneza rastoarna si vasele de sange in tumorile apar mai normal.
Foarte important, acest normalizarea schimbarile mediului tumorii intr-un mod care sa imbunatateasca intrarea imun celular, tumori sensul poate fi distrus si imbunatatirea ratele de supravietuire in testele de laborator.
Mers inapoi crestere anormala nava reprezinta o abordare noua pentru combaterea angiogeneza, cu cele mai multe curente de cercetare axate pe modul de a bloca sau a distruge tumori hranire vaselor de sange.
Weve lung-suspectate aceasta cercetare ar oferi in evolutia cunostintelor despre ceea ce impact asupra cresterii tumorilor si aceasta publicatie recunoaste de inovare si importanta muncii noastre, a declarat ca profesor asociat Ganss.
Prin intelege ce se intampla de fapt pe sine in tumora, speranta ca final este bine a fi capabil sa lucreze pentru a face din abordarile terapeutice actual, chiar mai mult succes si de redu
Anumite Terapie asociata gasit mai eficiente pentru tratarea malariei in Africa de copii

Anumite Terapie asociata gasit mai eficiente pentru tratarea malariei in Africa de copii

Ugandeza copiii care au primit tratament combinat de artemether-lumefantrina experimentat o rata mai scazuta de esec al tratamentului, comparativ cu alte terapii combinate, potrivit unui studiu, in 23/30 mai problema JAMA, o chestiune pe tema malarie.
Malaria este una dintre principalele cauze de deces la copii in Africa. Unul din motivele de control de malarie a fost dificil, deoarece este de
Adaugarea Darapladib Pentru a Statinele Pentru tratarea bolilor coronariene

Adaugarea Darapladib Pentru a Statinele Pentru tratarea bolilor coronariene

In ciuda utilizarii pe scara larga a colesterolului medicamente de scadere, un numar semnificativ de pacienti cardiace continua sa sufere atacuri de inima si accident vascular cerebral. Cercetatorii sustin ca nivelurile ridicate de o enzima gasit in plachete coronarian poate fi de vina, prin placute mai probabil la rupere si a bloca fluxul de sange. Darapladib de droguri poate oferi o modalitate d
Care primare ar trebui sa dispuna de sisteme pentru filtrarea si tratarea depresiei, recomanda ACPM

Care primare ar trebui sa dispuna de sisteme pentru filtrarea si tratarea depresiei, recomanda ACPM

Colegiul American de Medicina Preventiva (ACPM) sprijina recomandarile preventive NOI SERVICII Task Force (USPSTF), faptul ca furnizorii de ingrijire medicala primara ar trebui sa ecran toti adultii pentru depresie, si in continuare recomanda ca toti furnizorii de asistenta primara ar trebui sa dispuna de sisteme pentru a asigura acuratetea diagnosticarea si tratamentul acestei afectiuni. Cele mai
FDA aproba In primul rand la consumul de stupefiante pentru tratarea Fibromyalgia

FDA aproba In primul rand la consumul de stupefiante pentru tratarea Fibromyalgia

US Food and Drug Administration, aprobata recent, Lyrica (pregabalina), primul medicament pentru a trata fibromialgie, o tulburare caracterizata prin durere, oboseala si probleme de somn.
Lyrica reduce durerea si imbunatateste functiile de zi cu zi pentru unii pacienti cu fibromialgie.
Todays noua aprobare marcheaza un avans important, si ofera un motiv de optimism pentru multi pacienti care
Actualizat Analiza Demonstreaza pe termen lung de supravietuire beneficiul EFAPROXYN (TM), in tratarea NSCLC pacientii carora li se Sequential Chemoradiotherapy

Actualizat Analiza Demonstreaza pe termen lung de supravietuire beneficiul EFAPROXYN (TM), in tratarea NSCLC pacientii carora li se Sequential Chemoradiotherapy

Allos terapie, Inc (Nasdaq: ALTH) a anuntat astazi prezentarea rezultatelor actualizate din faza 2 multi-studiu de centrul EFAPROXYN (efaproxiral) la pacientii cu cancer inoperabil pulmonar fara celule mici (NSCLC) care primesc chemoradiotherapy secventiala (S-CRT ). Drepturi de Choy, MD, profesor si presedinte, Departamentul de radiatii Oncologie, Universitatea din Texas Medical Center, si invest
Noua terapie directionate pentru tratarea cancerului colorectal rezistent

Noua terapie directionate pentru tratarea cancerului colorectal rezistent

Cetuximab de droguri, o terapie promitatoare noua orientata mai bine cunoscut sub numele de Erbitux, ofera o alta optiune pentru pacientii care au cancer colorectal ca rezista la tratamentul standard de chimioterapie, in conformitate cu un editorial scris de doi cercetatori de cancer Clinica Mayo, care va fi publicat in editia din 22 iulie The New England Journal of Medicine (NEJM).
Editoriala
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos