PAM avertizeaza de lunga de recuperare si a nevoilor relief pentru zonele afectate de Asia de Sud Inundatii

PAM avertizeaza de lunga de recuperare si a nevoilor relief pentru zonele afectate de Asia de Sud Inundatii

Natiunilor Unite pentru Programul Alimentar Mondial a avertizat ca scutirea de pe termen lung, precum si eforturile de recuperare vor fi necesare pentru multe din aproximativ 25 de milioane de oameni care au fost afectate de inundatii grave in Asia de Sud, cu zone imense de teren in conformitate cu apa in India, Bangladesh si Nepal.
In aceste trei tari, precum si Pakistan, lovit de un ciclon severa la sfarsitul lunii iunie a acestui an, PAM a subliniat disponibilitatea sa de a oferi asistenta de urgenta alimentare, daca si atunci cand solicitate de catre guvernele lor. In Nepal, Pakistan si Bangladesh, PAM a oferit asistenta imediata din stocurile de produse alimentare existente.
Dupa ce floodwaters scada, milioane de familii sarace vor ramane devastat din pierderea de culturile lor, efectivele de animale si in unele cazuri, membrii de familie, a declarat Josette Sheeran, WFPs Director Executiv. WFP este gata sa ajute cu alimente si sprijin logistic, si ne indemne donatori, pentru pas inainte cu fondurilor pentru programele de recuperare precoce, care sunt cruciale in urma unei crize.
WFP alimentare-pentru-proiecte de locul de munca poate ajuta rapid reabilitare a caselor distruse si drumuri, in timp ce mese scoala sunt esentiale pentru obtinerea de copii inapoi la scoala, si inapoi la o viata normala, Sheeran adaugata.
Pana in prezent, singura tara care a solicita asistenta alimentar international a fost Nepal, in cazul in care PAM a lansat o operatiune de urgenta pentru a alimenta 60.000 de cel mai grav afectate de oameni timp de trei luni. Acest lucru este dintr-un total de 330000 de persoane afectate in 33 din Nepals 75 districte. PAM estimeaza ca va nevoie de US $ 1,5 milioane in finantare suplimentara pentru a ajuta persoanele afectate de inundatii nepaleza.
In Bangladesh, PAM a distribuit deja 126 de tone de biscuiti urgenta alaturi de UNICEF si medicamente comprimate de purificare a apei. In alta parte in regiune, PAM a facut interventii la scara mica, ca parte a raspuns imediat, cu cea mai mare parte a asistentei umanitare fiind gestionate de catre guvernele
Rapid libanez de recuperare Permite Programul Alimentar Mondial a Wind Up Operations

Rapid libanez de recuperare Permite Programul Alimentar Mondial a Wind Up Operations

Liban va fi in curand produse alimentare sigure din nou si din sectorul sau comercial este viguros inapoi mai repede decat se preconiza, deschizand calea pentru retragerea Natiunilor Unite pentru Programul Alimentar Mondial (PAM), de la tara, pana la sfarsitul lunii octombrie, in conformitate cu o evaluare a alimentelor si WFP raportul de nutritie a emis astazi.
Raportul, intocmit de la constatarile de doua saptamani in Liban misiune de evaluare la sfarsitul lunii august si inceputul lunii septembrie, de asemenea, ca in timp ce unele parti ale populatiei inca sufera de efectele de razboi, produse alimentare sunt disponibile la preturi accesibile si nutritionale niveluri sunt bune in intreaga tara. Un factor major determinant in restaurarea normalitate a fost intoarcerea acasa mai devreme de majoritatea stramutate.
Chiar si in sudul Libanului - zona cele mai afectate de conflictul recent - consumatorii sunt de gestionare. Limited alegerea produsului si cresteri de preturi nu au reusit sa inchida pe piata, ceea ce arata semne incurajatoare de recuperare de la efectele combinate ale mai mult de o luna a ostilitatilor si-a ridicat blocada doar israelian navale.
Toate indicatiile au fost ca situatia a fost imbunatatirea rapid dupa sfarsitul luptelor, dar, pana la incheierea acestei evaluari, am didnt au suficiente dovezi greu, a spus WFPs Coordonator de urgenta in Liban, Zlatan Milisic. Acum avem date oferind o imagine clara a popoarelor are nevoie de produse alimentare in lunile urmatoare. Outlook generala este buna si confirma opinia noastra ca nu ar trebui sa stea in Liban-un moment mai mult decat este necesar.
Echipa de evaluare mentionat faptul ca unele grupuri de populatie, cu toate acestea, sunt inca vulnerabile si se confrunta cu dificultati de a continua. Acestea includ muncitori a salariilor de zi cu zi, pescari si unii agricultori, in partea de sud a tarii, in special producatorilor de fructe, legume si la culturile de numerar, cum ar fi de tutun. Factori de important in sustinerea de persoane in aceste categorii vor fi nivelurile de sprijin oferite de catre comunitatile locale si remitentele trimise de membrii familiei.
Raportul recomanda ca PAM continua programul sau de produse alimentare de asistenta pentru majoritatea celor care au nevoie pana la 24 octombrie - data la care va marca sfarsitul celor trei luni de urgenta operatiune lansata de catre agentia de dupa izbucnirea razboiului, in iulie.
WFP a venit la Liban, la invitatia Guvernului, a spus Milisic. Am facut tot posibilul pentru a ajuta guvernul si oamenii din tara - si ne-am avut succes. Chiar si la o inaltime de lupta, noi am fost operationale, aducand livrarile scutiri la acele zone am putut de acc
Medicare de audit Programul de recuperare a recuperat $ 700M In platilor suplimentare la furnizorii de

Medicare de audit Programul de recuperare a recuperat $ 700M In platilor suplimentare la furnizorii de

Auditorii privare de peste aproximativ trei ani au recuperat aproape 700 milioane dolari, in platilor nedatorate, Medicare si catre spitale si alti furnizori de servicii medicale din sase state, ca parte a unui program de recuperare de audit contractantului, rapoartele de Wall Street Journal. In cadrul programului, CMS plateste auditorii o parte din suma de plati necorespunzatoare Medicare ca aces
Trombocitelor Tratamente de recuperare sa fie dezvoltate Folosirea lui $ 16,8 milioane de Grant

Trombocitelor Tratamente de recuperare sa fie dezvoltate Folosirea lui $ 16,8 milioane de Grant

National Heart, Lung si Sangele Institutul de National Institutes of Health a atribuit un 16.8 milioane dolari, de sapte ani de finantare pentru a lansa un parteneriat bicoastal de cercetare intre Fred Hutchinson Cancer Research Center / Universitatea din Washington de Cancer Consortium si Spitalul de Copii din Philadelphia.
Colaborare, condusa de oameni de stiinta de la Centrul Hutchinson, va
Statele "recuperare de active de la decedati Beneficiari Medicaid, Wall Street Journal examineaza

Statele "recuperare de active de la decedati Beneficiari Medicaid, Wall Street Journal examineaza

Reprinted cu permisiune de la kaisernetwork.org kaisernetwork.org. Puteti vedea intregul Kaiser Daily Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail la http://www.kaisernetwork.org/dailyreports/healthpolicy. Kaiser Daily Health Policy Raportul este publicat pentru kaisernetwork.org, un serviciu gratuit de J. Henry Kaiser Family Foundation. 2005 Consiliul consultat
Roll Call Aviz Pieces Adresa chestiunile bugetare Amid Uraganul de recuperare a cheltuielilor, SUA

Roll Call Aviz Pieces Adresa chestiunile bugetare Amid Uraganul de recuperare a cheltuielilor, SUA

Reprinted cu permisiune de la http://www.kaisernetwork.org. Puteti vedea intregul Kaiser Daily Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail la http://www.kaisernetwork.org/dailyreports/healthpolicy. Kaiser Daily Health Policy Raportul este publicat pentru kaisernetwork.org, un serviciu gratuit de J. Henry Kaiser Family Foundation. 2005 Consiliul consultativ de c
Human Stem Cells Ajutoare Accident vascular cerebral de recuperare la sobolani

Human Stem Cells Ajutoare Accident vascular cerebral de recuperare la sobolani

Celulele neuronale derivate din celule stem embrionare umane a contribuit la accident vascular cerebral repararea daunele aduse in creierul de sobolan si a condus la imbunatatirea abilitatilor lor fizice, potrivit unui nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Stanford School of Medicine.
Acest studiu, care urmeaza sa fie publicat in 20 februarie al revistei PLoS ONE, marcheaza pr
Costul PBS de recuperare va compromis PBAC Independenta si la cresterea costurilor pentru pacienti, Australia

Costul PBS de recuperare va compromis PBAC Independenta si la cresterea costurilor pentru pacienti, Australia

AMA (australian Medical Association), presedinte, dr. Mukesh Haikerwal, astazi, a avertizat ca guvernele farmaceutice Beneficii Scheme (PBS) Costul planului de redresare va submina independenta Beneficii farmaceutice Comitetului consultativ (PBAC) si sa furnizeze industria farmaceutica cu o alta linie de atac impotriva deciziile PBAC.
Dr. Haikerwal a declarat ca noua politica a re-definit in mo
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos