CO-MED Proces: Doua-Drog Test abordare la depresie

CO-MED Proces: Doua-Drog Test abordare la depresie

In speranta de a raspunde la o intrebare ridicata de Tratamentul suita Alternative pentru a calma Depresie (STAR * D) de studiu, UT Southwestern Medical Center cercetatorii au conceput de medicatie Combinand la Enhance Rezultatele Depresie (CO-MED) proces de a testa mai multe medicamente de tratare a depresiei .
Noi incercam doua active, Food and Drug Administration-comercializate medicamente antidepresive la dispozitie de catre baza de prescriptie medicala de la farmacie local, a declarat Dr. John Rush, profesor de stiinte clinice si de psihiatrie, CO-Meds cercetatorul principal si sef al studiului nationale. S-au fost niciodata studii prospectiv pe un esantion reprezentativ de mare pentru a vedea daca combinatie a acestor pastile vor fi mai bine decat unul.
Pentru boli cum ar fi diabetul zaharat sau hipertensiune arteriala, combinand medicamente de la inceputul tratamentului este o practica curenta.
Utilizarea de tratamente combinatia corecta de la bun inceput este comparabil cu abordari similare intr-o serie de alte boli cronice de medicina generala, a spus dr. Madhukar Trivedi, profesor de psihiatrie si co-investigator principal.
STAR * D, de asemenea, condus de doctorii. Rush si Trivedi, a fost cel mai mare studiu vreodata cu privire la tratamentul de tulburare depresiva majora si este considerat un punct de reper in domeniul cercetarii depresie. Sase ani, studiu de 33 milioane dolari inclus initial mai mult de 4.000 de pacienti din site-urile din intreaga tara.
STAR * D a furnizat probe pentru pas-cu-pas linii directoare pentru a aborda tratamentul depresiei-rezistente. Cercetatorii au descoperit ca doar 33 la suta de oameni merg in remisie in primele 12 saptamani de tratament cu un medicament antidepresiv, si a celor, aproximativ 20 la suta recidiva. In cursul unui an, ratele de remitere pentru pacientii care ajung la pasii de tratament treia si a patra sunt chiar mai mici.
In timp ce unul din trei pacientii care au atins remisiune este OK, nu este in cazul in care trebuie sa fim, a spus dr. Rush. Aceasta a ridicat problema modului de a imbunatati ratele de remitere, in primul pas in tratamentul depresiei. Cum doctori in lumea reala rezolva problema? Ei folosesc doua medicamente.
Emisiile de CO 660-MED participantii la studiu vor proveni din acelasi 15 site-uri care au participat in Star * D. Participantii vor fi tratate la intamplare, cu una din cele doua combinatii de medicamente sau a unui singur medicament.
Daca am gasit o crestere semnificativa a ratei remisie cu partea tolerabila afecteaza pentru persoanele cu cronice sau recurente depresie majora in prima etapa, rezultatele trebuie sa isi schimbe practicile, a spus
Practic Consultanta si individualizat Pacientii Atentie Ajutor pentru o mai buna Urmati cu HIV de tratament

Practic Consultanta si individualizat Pacientii Atentie Ajutor pentru o mai buna Urmati cu HIV de tratament

Sfaturi practice si atentia individualizate poate ajuta persoanele cu HIV stick la un regim coerente de droguri, in functie de o noua revizuire a studiilor.
Studiile au fost prea diferite pentru a combina rezultate, dar echipa de revizuire a constatat ca programele cele mai de succes a subliniat gestionarea practica medicina, unu-la-o atentie sau o durata de 12 saptamani sau o durata mai lunga.
Todays puternic combinatii antiretrovirale, de droguri de lucru cel mai bine atunci cand pacientii urmeze ordinele de medici, dar lupta multi pacienti sa adere la un program strict de medicatie.
De revizuire a examinat 19 studii care au testat de invatamant diferite, pacientului si de strategii de sprijin.
O singura data vizita, probabil, nu este de gand sa o fac. Ai nevoie de mai multe vizite pe o perioada de timp cu cineva care poate vorbi cu tine despre nevoile dvs. individuale, a declarat, autorul studiului, Richard in industria sticlei, un medic de familie la St Michaels Hospital din Toronto.
El a spus gestionarea practica medicina a fost asociata cu rezultate mai bune decat strategii, care a avut o TACK psihologic prin furnizarea de terapie cognitiv comportament sau interviuri motivationale.
Revizuire apare in problema actual de Biblioteca Cochrane, o publicatie a Cochrane Collaboration, o organizatie internationala care evalueaza de cercetare in toate aspectele legate de asistenta medicala. Comentariile sistematice trage concluzii bazate pe dovezi in legatura cu practicile medicale dupa luarea in considerare atat continutul, cat si a calitatii studiilor existente, pe un subiect.
Aderenta de droguri este o problema in toate de ingrijire a sanatatii, a spus in industria sticlei. . Ea are de a face cu nu amintindu-si in fiecare zi. Fenomenul este acelasi in randul persoanelor cu diabet zaharat, hipertensiune arteriala, colesterol sau HIV. Oamenii dont sa ia toate dozele lor, deoarece ei sunt distrasa, pentru ca theyve a alerga afara de medicatie lor, pentru ca theyve a fost calatoriti, a spus el.
Poor respectarea de droguri nu este unic pentru ingrijire HIV. Dar problema este complicata, deoarece regimurile de droguri HIV pot fi complexe si pentru ca de dozare neatent poate reduce medicamente o abilitate de a suprima virusului in organism.
Un cocktail tipic de droguri HIV, include cel putin trei medicamente diferite si pot include pastile de multe ori luate la precise pe tot parcursul zilei.
Aceste droguri sunt lifesavers reale, dar daca te opresti medicamente si puteti incepe sa-le din nou, - si fel de face acest lucru in mod repe
Stabilirea planului de diabet zaharat de Pennsylvania

Stabilirea planului de diabet zaharat de Pennsylvania

Cercetatori diabet zaharat de Sus, clinicieni si alti lideri de la guvern, agentiile de sanatate publica, de afaceri, de asigurare, spitale, grupuri de advocacy de pacienti si organizatii de voluntari vor participa la un Diabetul Pennsylvania Summit-ul de pe 14 noiembrie pentru a crea un plan de diabet zaharat de complex de control pentru a reduce umane precum si povara economica a diabetului zaha
Institutul de Cercetari Medicale oamenii de stiinta sa identifice gena critice pentru diabet zaharat tip 1

Institutul de Cercetari Medicale oamenii de stiinta sa identifice gena critice pentru diabet zaharat tip 1

O echipa internationala de oameni de stiinta, condusa de Yousef Al-Abed, dr., un chimist medicament la Institutul de Cercetari Medicale din Shore Nord-Long Island evrei (LIJ) Health System din Manhasset, NY, a identificat o gena care joaca un critic rol important in dezvoltarea de diabet zaharat tip 1. Acesta este tipul de diabet zaharat care apare de obicei in copilarie, necesita injectii cu insu
Global View sprijina Notiunea de Folosind Vitamina D in reducerea riscurilor de imbolnavire pentru diabet zaharat tip 1

Global View sprijina Notiunea de Folosind Vitamina D in reducerea riscurilor de imbolnavire pentru diabet zaharat tip 1

Duminica nivelurile de expunere si vitamina D pot juca un rol important in risc de diabet zaharat tip 1 la copii, conform constatarilor noi de cercetatorii de la Centrul de Cancer Moores la Universitatea din California, San Diego (UCSD) si Departamentul de Familie si Medicina Preventiva. Aceasta asociatie vine pe urmele rezultatelor de cercetare similare de acest grup de aceeasi in ceea ce privest
Rate de Latine cu diabet zaharat aproape duble fata de cele de non-Whites Latino, SUA

Rate de Latine cu diabet zaharat aproape duble fata de cele de non-Whites Latino, SUA

15 septembrie a marcat inceputul unei luni-celebrare lung a patrimoniului hispanici si culturii sale bogate. American Diabetes Association (ADA) solicita pentru cresterea gradului de constientizare a diabetului zaharat si a complicatiilor sale in randul hispanice si a populatiilor in timpul Latino-un moment in aceasta comunitate este intentia sarbatoreste pe viata si cultura.
Riscul de diabet z
Persoanele cu diabet zaharat mai au inca de doua ori bolilor cardiovasculare a riscurilor

Persoanele cu diabet zaharat mai au inca de doua ori bolilor cardiovasculare a riscurilor

Adulti cu si fara diabet zaharat au beneficiat in mod similar, de la declinul bolilor cardiovasculare (CVD), ratele in ultimele decenii de mai multe, potrivit unui studiu finantat de National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI). Cu toate acestea, studiul, care este publicata in 24 noiembrie problema Oficial al Asociatiei Medicale Americane, a constatat ca persoanele cu diabet zaharat au inca
Celulele imune poate juca rol important in progresia de diabet zaharat tip 1

Celulele imune poate juca rol important in progresia de diabet zaharat tip 1

Un studiu a raportat in numarul din luna mai a Proceedings al Academiei Nationale de Stiinte sugereaza ca celulele sistemului imunitar bodys numit criminal naturale (sau NK) celule, al carui rol in diabetul zaharat a fost underappreciated si putin studiat, de fapt, pot juca un rol important in deplasarea diabet zaharat tip 1 boala proces.
Oamenii de stiinta au cunoscut de mult ca diabet zaharat
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos