Tagged chirurgicale Bureti ajuta la prevenirea Deadly Problema

Tagged chirurgicale Bureti ajuta la prevenirea Deadly Problema

Un nou tip de etichetat burete chirurgicale a fost creat, care ar ajuta la prevenirea problemei de moarte al chirurgilor accidental, lasandu-le in interiorul pacientilor dupa o operatie de completare. La sfarsitul unei operatiuni, medici sau asistente medicale pot val o bagheta de peste pacient, aceasta bagheta detecteaza orice bureti care sunt lasate in interiorul. Aparat utilizeaza de radio-frecventa de identificare.
Un mic studiu, efectuat de catre Dr. O Macario si echipa de la Universitatea Stanford, California, SUA, a gasit dispozitivul este eficace pentru 100% din timp.
In SUA, in aproximativ 1 din 10000 de operatiuni care implica o cavitate deschis, ceva este lasat in urma in pacient - un total de 1500 de operatiuni in fiecare an. Acest tip de erori se intampla mai des in timpul operatiunilor de urgenta. Chiar daca medici si asistente medicale verificati cu atentie inainte de a inchide pana pacient, problema inca persista, cu peste 60% din lucruri lasate de pacienti fiind bureti. Burete lasate in pacientul poate trece neobservat pentru de-a lungul timpului, ani si chiar decenii - pot duce la grave si uneori letale infectii.
Radio-dispozitive de frecventa de identificare (RFID) sunt folosite de obicei in puncte de vanzare cu amanuntul. Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru animalele de companie marcare. Recent, unele companii farmaceutice au fost uita la aceasta tehnologie pentru a ajuta la combaterea contrafacerii de droguri. Folosind aceasta tehnologie pentru bureti chirurgicale a fost gandit de catre o asistenta medicala care a patentat ideea.
Puteti citi despre studiul in Arhivele de Chirurgie.
Studiul a analizat modul in care noul dispozitiv a lucrat timp de opt pacienti la Stanford University Medical Center. Unele tagged si non-bureti tagged au fost ascunse in interiorul pacient in timpul unei operatiuni de un chirurg, care a solicitat un alt chirurg sa le gaseasca. O baterie-operate Wand, un tip de detector, a fost folosita pentru a gasi bureti marcat. Bureti tagged
Herceptin Imbunatateste Early de supravietuire pentru femeile cu cancer de san

Herceptin Imbunatateste Early de supravietuire pentru femeile cu cancer de san

Oferirea de femeile cu un anumit tip de cancer de san cu Herceptin timp de un an dupa chimioterapia standard poate imbunatati supravietuirea acestora, in conformitate cu un articol in cauza din aceasta saptamana a Lancet.
In jur de 15 - 25% din femeile cu cancer de san incipient au un tip numit boala receptorilor HER2-pozitiv. Herceptin a fost demonstrat pentru a reduce riscul de reaparitie a bolii la femeile cu HER2-pozitiv cancer de san incipient. In adjuvant cu Herceptin (HERA), de studiu, Ian Smith (Royal Marsden Hospital, Londra, Regatul Unit) si colegii evaluat efectul medicamentului asupra supravietuirii generale, dupa doi ani de urmarire.
Pe de studiu 1703 de femei au fost randomizati pentru a primi Herceptin timp de un an dupa operatie si chimioterapie si 1698 de femei au fost atribuite la grupul de cont
Liniile directoare pentru colorectal avansat de Chirurgie cele mai multe ori nu au fost urmate

Liniile directoare pentru colorectal avansat de Chirurgie cele mai multe ori nu au fost urmate

Majoritatea pacientilor cu cancer colorectal avansat nu vor mai primi interventii chirurgicale extinse pentru a elimina cancer si tesuturile adiacente, o noi rapoarte de studiu. Aceasta operatie extinse, numit rezectie multivisceral, este recomandat de Institutul National al Cancerului si de Societatea Americana de colon si de Chirurgilor rectala, deoarece reduce reaparitia locale si imbunatateste
Propune CMS de a nega Medicare de acoperire pentru Johnson & Johnson artificiala spinale Disk

Propune CMS de a nega Medicare de acoperire pentru Johnson & Johnson artificiala spinale Disk

CMS a propus pentru a refuza acoperirea Medicare pentru Charite, un disc artificiale spinarii fabricate de Johnson & Johnson, din cauza lipsei de dovezi care sa indice ca operatie de implantare a aparatului este rezonabil si necesar, Wall Street Journal rapoarte. CMS va organiza o perioada de 30 de zile publice de observatii cu privire la propunerea de a refuza acoperirea Medicare pentru Chari
Operatiunea in asteptare Fall liste pentru un low Record, Marea Britanie

Operatiunea in asteptare Fall liste pentru un low Record, Marea Britanie

Numarul de pacienti de asteptare pentru o operatie pe NHS a scazut la un nivel record in august, noi cifre publicat astazi de catre Departamentul de Sanatate spectacol.
Numarul de oameni de pe lista de in-pacient de asteptare a fost 769000, o reducere de 6000 fata de luna anterioara si 389000 din 1997. Asteptati medie de tratament pentru cele de pe lista este de opt saptamani.
August lista d
Novartis marcheaza 20 de ani de imbunatatire a vietii pacientilor cu tratamente inovatoare pentru transplant

Novartis marcheaza 20 de ani de imbunatatire a vietii pacientilor cu tratamente inovatoare pentru transplant

Demonstrarea puterea angajamentul de ani de la 20 la imbunatatirea pacientii cu transplant de vieti, Novartis va prezenta mai mult de 50 de rezumate pe produsele existente, si de compusi de dezvoltare la al cincilea anual de Congresul american de Transplant (ATC), saptamana viitoare, la Boston.
Datele prezentate oferi perspective noi in strategii de cercetare Novartis transplanturi si a potenti
Restrictionarea Blood Flow in bratul Inainte de a Coronary Artery Bypass Graft Imbunatateste Rezultate

Restrictionarea Blood Flow in bratul Inainte de a Coronary Artery Bypass Graft Imbunatateste Rezultate

Cercetatorii cred ca bypass arterial coronarian rezultatul interventie chirurgicala poate fi imbunatatita in cazul aportului de sange la pacientii cu un brat este restrictionat temporar. Puteti citi despre aceasta intr-un articol, in saptamana aceasta problema de Lancet, insotit de un comentariu care explica faptul ca implicatiile pentru acest practica clinica sunt imense.
Profesor Derek Yellon
Nevoia de a cunoaste - PAC examineaza Pacientii de inima si lor Medicamente, Australia

Nevoia de a cunoaste - PAC examineaza Pacientii de inima si lor Medicamente, Australia

Ca urmare a unui atac de cord sau de recuperare de la operatie bypass sau de interventie percutanata poate fi cu care se confrunta pentru multi pacienti.
Realitatea este ca multi dintre acesti pacienti pot avea niciodata luat medicamente inainte si in cele mai multe vor necesita cel putin patru medicamente pentru a reduce riscul de a ulterioare evenimentelor adverse cardiovasculare, multe dintr
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos