Scaneaza Brainuri diferentelor simptomatic Veteranilor de Razboi din Golf Show

Scaneaza Brainuri diferentelor simptomatic Veteranilor de Razboi din Golf Show

Veteranilor de primul razboi din Golf, care a revenit cu mai multe plangeri simptom de sanatate arata diferente semnificative in structura creierului repatriate de la colegii lor, fara un numar mare de simptome de sanatate, in functie de cercetare care va fi prezentat la Academia Americana de Neurologys 59th reuniunea anuala din Boston, aprilie 28 mai 5, 2007.
Studiul a implicat 36 veterani ai primului razboi din Golf (1990-1991). Jumatate din veteranii au avut un numar ridicat (mai mult de cinci) de simptome, cum ar fi dureri articulare, oboseala, uitare, dureri de cap, eruptii pe piele, greata, precum si dificultati de concentrare. Cealalta jumatate a veteranilor au avut un numar mai mic (cinci sau mai putine), a simptomelor.
Cercetatorii au descoperit ca doua zone ale creierului implicate in gandire si de memorie au fost semnificativ mai mici din veteranii cu un numar mare de simptome decat in veteranii cu simptome mai putine. Cortexul generala a fost de cinci la suta mai mici, la cei cu simptome mai mult, iar rostral anterior gyrus cingulated a fost sase la suta mai mici.
Cei cu mai multe simptome, de asemenea, nu a efectua, precum si la testele de invatare si memorie. Pe de-o incercare, cei cu simptome mai marcat 15 la suta mai mici decat cele cu simptome reduse; scorul a fost de 12 la suta mai mici de pe un alt test. Cercetatorii au descoperit ca mai mici volumul creierului a fost in aceste zone, mai rau veteranii efectuat privind testele de memorie.
Noi dont know cauza acestor diferente in volumele veteranii creier, dar ipoteza este ca acestea sunt legate de expunerea la substante periculoase in timpul primului razboi din Golf, a spus autorul studiului, Roberta alba, dr., de la Universitatea Boston Scoala de Sanatate Publica. Multe trupe au fost expusi la substante periculoase, cum ar fi pesticidele, precum si alte studii au aratat ca expunerile fata de aceste substante afecteaza sistemul nerv
Liverpool gazduieste Congresul Mondial dentare

Liverpool gazduieste Congresul Mondial dentare

Dental experti din intreaga lume sunt reuniunii de la Liverpool pentru a-al optulea Congres Mondial de prevenire Stomatologie (WCPD). Congresul reuneste vorbitori de renume international, inclusiv Profesor Lois Cohen - una dintre lumi autoritatilor de frunte pe stomatologie preventiva. Congres vor participa sef Ofiterii dentara din toata Europa, precum si experti din dentare 28 de tari, inclusiv la Beijing si Australia.
Evenimentul se va concentra pe nevoia de politicile internationale comune in promovarea sanatatii orale si de prevenire a bolilor orale si de a construi pe teme mai devreme de la sedintele precedente ale Congresului Mondial, in special promovarea echitatii si reducerea inegalitatii de sanatate.
Profesorul Cynthia Pine, decan de Studii dentara de la Universitatea a spus: Sunt incantat la Universitatea din Liverpool a fost aleasa pentru a gazdui o astfel de conferinta de prestigiu international. Aceasta este o ocazie ideala pentru a promova Liverpools expertiza dentare factorilor
"Real valoare 'Din pentru cancer ovarian de recomandari ar putea fi sporit de constientizare, editorial Says

"Real valoare 'Din pentru cancer ovarian de recomandari ar putea fi sporit de constientizare, editorial Says

Valoarea reala a recomandarilor lansat saptamana trecuta pentru a identifica simptome care ar putea semnala fazele timpurii ale cancerului ovarian ar putea fi pentru a creste gradul de constientizare a bolii in randul medicilor si pacientilor lor, un editorial din New York Times spune (New York Times, 6 / 19). Experti de la American Cancer Society, ginecologice Cancerului fundatiei si Societatea d
Landmark documente, in Pediatrica MS de cercetare si Ingrijire

Landmark documente, in Pediatrica MS de cercetare si Ingrijire

Pediatrica pentru scleroza in placi si tulburari au fost publicate chiar de Pediatrica international MS Grupul de studiu, ca supliment la Jurnalul Neurologie. Grupul a fost fondat de MS Societatea Nationala (SUA) sa favorizeze cooperarea la nivel mondial in studierea si abordarea provocarilor asociate cu ceea ce este, in general, gandit ca un adult boli neurologice, atunci cand aceasta se produce
Medical Simptome inexplicabile: Tratamentul Dezvoltat

Medical Simptome inexplicabile: Tratamentul Dezvoltat

Medical simptome inexplicabile poate fi frustrant atat pentru pacient si medic, a spus Smith.
Au fost intr-o boala sistem bazat pe si din cauza acestui fapt, medicii dont plac in mod deosebit la pacientii cu simptome inexplicabile medical, a spus el. Pe de alta parte, pacientii sunt nemultumiti pentru ca nevoile lor arent fiind indeplinite.
Acesta este in cazul in care valoarea de relatia me
Rolul ADHD's In nefumatori examinate de catre Columbia Studiu

Rolul ADHD's In nefumatori examinate de catre Columbia Studiu

Esti cu usurinta uituc, distras, impulsiv sau nelinistit? Nu veti gasi ca fumatul va ajuta sa va a atenua aceste simptome?
Columbia University Medical Center cercetatorii sunt investigheaza daca aceste simptome cele mai frecvente tulburari de hiperactivitate deficit de atentie (ADHD) ar putea fi cauza oamenilor de a fuma. Daca aceasta este cazul, va tratament pentru ADHD combinat cu tratamentul
Chineza Farmer Recuperarea Dar Boy indoneziana moare din Bird Flu

Chineza Farmer Recuperarea Dar Boy indoneziana moare din Bird Flu

Un an 37 agricultor vechi chineza este recuperarea dar, din nefericire, un baiat de 14 ani din Indonezia a murit ieri de la contractante tulpina H5N1 al gripei aviare.
Autoritatile de sanatate in China spune agricultorul care a contractat virusul H5N1 al gripei aviare la inceputul lunii decembrie este de a face o recuperare completa. Acestea au raportat la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS)
Diabetul Blues, Marea Britanie

Diabetul Blues, Marea Britanie

Diabetul Marea Britanie este de asteptare pentru mai mult sprijin psihologic pentru adultii tineri cu diabet zaharat de tip 1, dupa cum o arata de cercetare noi faptul ca un treilea raport de simptome de depresie.
Vrem servicii de diabet sa fie mai bine directionate pentru a satisface nevoile tinerilor.
Aceste imbunatatiri sunt urgent necesare, astfel cum studiu a constatat ca 35 la suta din
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos