Iomai Primeste HHS Aprobare Pentru a incepe faza 2 de incercare a H5N1 Gripa Adjuvant Patch

Iomai Primeste HHS Aprobare Pentru a incepe faza 2 de incercare a H5N1 Gripa Adjuvant Patch

Iomai Corporation (Nasdaq: IOMI) a anuntat ca a primit aprobarea de la Departamentul de Sanatate si Servicii Umane (HHS) pentru a extinde programul sau de a dezvolta o immunostimulant plasture adjuvant pentru utilizare cu un vaccin gripal injectat H5N1. Aceasta decizie a fost bazat pe datele clinice pozitive generate intr-un 500-subiect, Faza 1 / 2 de studiu recent realizate de Iomai.
Ghidat de datele din acest studiu, Iomai va incepe o faza 2 doza-variind de studiu menit sa identifice doza optima de antigen si adjuvant care pot fi folosite intr-o singura doza sau doua-dozelor de a imbunatati raspunsul imun la o gripa H5N1 vaccin. Ca majoritatea abordarile actuale de a vaccinurilor gripale pandemica necesita doua doze, administrata de 3 sau 4 saptamani, cu o singura doza de strategie ar simplifica semnificativ de logistica a unui program de vaccinare in masa.
Luna trecuta, Iomai a anuntat rezultatele din primul proces clinic a plasturelui atunci cand sunt utilizate cu un vaccin injectabil gripal H5N1. Acest studiu a constatat ca o singura doza de 45 micrograme de un vaccin gripal H5N1, cuplat cu o singura-50 patch-uri micrograme Iomai adjuvant, a fost suficient pentru a oferi un raspuns imunitar de protectie luate in considerare, in 73 la suta din cele testate, o imbunatatire semnificativ statistic comparativ cu cei care a primit vaccinul gripal H5N1 singur. O a doua doza de vaccin atat si de patch-uri mai mult imunogenitatea sporite; 100 la suta din subiecti care au primit doua doze de 45 de micrograme de vaccin si doi plasturi Iomai au avut un raspuns imun masurabile, si 94 la suta din acesti subiecti au avut raspuns imunitar de protectie luate in considerare.
Plasture immunostimulant Iomai are potentialul de a schimba modul in care reactioneaza la pandemie de gripa, iar noi va progresa rapid cu dezvoltarea acestei tehnologii, a declarat Stanley C. Erck, Presedinte si Chief Executive Officer al Iomai. Pe baza datelor de la aceasta noua faza de studiu 2, Iomai si GG va evalua daca sa procedeze urmator cu un pivot de faza 3 proces. Munca noastra nu ar fi posibile fara entuziasmul si angajamentul HHS pe parcursul procesului.
Aceasta cercetare este finantat in temeiul unui contract de 128 milioane dolari acordate de catre HHS in ianuarie 2007. Din aceasta suma, 14.5 milioane dolari au fost orientate spre finalizarea etapei de 1 / 2
Health Care pentru America ar salva Miliarde

Health Care pentru America ar salva Miliarde

Un plan de sanatate care combina cele mai bune elemente ale angajatorului sistemului actual bazat pe modelul Medicare si ar crea economii mari, ofera mai multe optiuni si sa garanteze o acoperire la un pret accesibil tuturor rezidentilor din SUA, in conformitate cu un cost nou si analiza de acoperire a planului de catre Lewin Group, o firma de consultanta la nivel national respectat nepartizana.
Health Care pentru America, dezvoltat pentru politica economica Institute (EPI), om de stiinta de la Yale politice Iacov S. Hacker, s-ar realiza aceste obiective si de a maximiza consumatori optiunile de sanatate, fara a unraveling de securitate de sanatate existente, fortand individuale pentru a obtine o acoperire pe cont propriu, presiuni asupra pacientilor in conturi de economii de sanatate sau folosind bonuri inadecvate.
Lewin estimarile propunerea ar acoperi 99.6 la suta din toate americani fara a ridica totalul cheltuielilor nationale de sanatate. S-ar economisi, de asemenea, de sute de miliarde in timp - mai mult de 1 bilioane dolari in urmatorii 10 ani - a cheltuielilor nationale de sanatate, in functie de Lewin.
Prin mobilizarea puterea intr-un numar de negociere pentru ingrijirea o sanatate mai buna si costuri mai mici, cu responsabilitate comuna de catre angajatori, persoane fizice si de guvern, acest plan este o schimbare fundamentala de la administratia Bush si politicile actuale Partidul Republican, care, in esenta, sa spuneti ca americanii Theyre pe cont propriu , a declarat presedintele EPI Lawrence Mishel.
Ce este de aceste rezultate arata ca, bazandu-se pe cele mai bune elemente de Medicare si a ocuparii fortei de munca pe baza de asigurari de sanatate, Sanatate pentru America poate oferi in fiecare acoperire american bun accesibile, garantate pentru nu mai mult s-au cheltuielile pentru ingrijirea sanatatii astazi - si cu promisiunea de economii mari si imbunatatiri de calitate in jos pe drum, a spus Hacker.
Health Care pentru America, o centrala a Epis Ordinea de zi a prosperitate comuna, a devenit un sablon pentru propuneri de sanatate oferite de lider candidati Democrate pentru presedinte, construit pe o fundatie a unui mare grup de asigurari nationale si a unui mandat de angajator. Cost-out doar completat de Grupul de Lewin, a carui munca este considerat standardul de aur din industrie, arata in detaliu modul in care planul va reduce cheltuielile, care sa permita Statele Unite pentru a economisi bani in timp ce inca extinderea acoperirii de ingrijire a sanatatii pentru toata lumea.
Health Care pentru America de apeluri pentru angajatori, persoane fizice si guvernul federal sa responsabili pentru furnizarea de accesibile, de inalta calitate, de asigurari de sanatate:
- Angajatorii ar oferi acestora de asigurari private, care este cel putin la fel de bun ca ceea ce ofera ingrijiri medicale in planul de America, sau ar fi obligate sa plateasca o contributie de 6 la suta de salarizare la un nou bazin nationale de asigurari de a include si angajatii lor.
- Lucratorii care nu primesc o acoperire private de asigurari ar fi responsabil pentru plata primelor de mici, la piscina, cu rate maxime limitat la 70 dolari pe luna pentru o acoperire single, 130 dolari pe luna pentru un singur parinte, 140 dolari pentru un cuplu si $ 200 pentru familii. Lucratorilor non-ar f
Brazilia Din nou Negocierile Urmareste Cu Abbott pentru a scadea Pret la antiretrovirale de droguri Kaletra

Brazilia Din nou Negocierile Urmareste Cu Abbott pentru a scadea Pret la antiretrovirale de droguri Kaletra

Ministerul brazilian al Sanatatii, joi, a declarat ca este solicita din nou faptul ca ... Abbott Laboratories este mai mic pretul de Kaletra sale de droguri sau de producatorii de antiretrovirale brazilian va rupe de droguri de brevet si sa o prezinte la un cost mai mic, New York Times rapoarte. Potrivit purtatorul de cuvant al Ministerului Estenio Brasileino, saptamana trecuta, guvernul a trimis
In cereri Lancet pentru fiscale mai mari la tigari, toata lumea

In cereri Lancet pentru fiscale mai mari la tigari, toata lumea

Guvernele din tarile cu venituri mari, medii, mici si ar trebui sa se angajeze la cresteri de pret anual de 50% la tigari pentru a preveni o epidemie la nivel mondial de cancer pulmonar, prevede un editorial in saptamana aceasta problema a Lancet.
Cancerul pulmonar a devenit la nivel mondial cele mai comune de cancer. Din cele 14 milioane de persoane diagnosticate cu aceasta boala in acest an,
Guvernul continua sa Restaurare propriu Health Care pentru veterani, Australia

Guvernul continua sa Restaurare propriu Health Care pentru veterani, Australia

AMA (australian Medical Association), presedinte, dr. Bill Glasson, a declarat astazi ca bugetul pentru Departamentul de Probleme ale Veteranilor (DVA) contine cresteri de finantare pentru a asigura servicii de anestezist specializate pentru veteranii de razboi, bazandu-se pe alte politici veteranii de sanatate de la alegerile din 2004.
Dr. Glasson a spus AMA saluta noi finantari de 30.4 milioa
Fast Food Lant mai des intalnite in zonele defavorizate, Marea Britanie

Fast Food Lant mai des intalnite in zonele defavorizate, Marea Britanie

Exista mai multe lanturi de fast-food in cele mai sarace zone Scotiei si Angliei, decat in zonele bogate. Cercetari recente de la MRC sociale si de sanatate publica Stiinte Unitatea de la Glasgow, a constatat ca exista aproape de cinci ori mai multe piete de desfacere in zonele cele mai defavorizate din punct de vedere economic comparatie cu cele mai bogate.
In general, exista 2535 de sucursale
Nou studiu releva Sex-disparitatea anti-TNF Tratament pentru poliartrita reumatoida

Nou studiu releva Sex-disparitatea anti-TNF Tratament pentru poliartrita reumatoida

Aspecte boala subiectiva cu pret redus in deciziile de tratament
Rezultatele raportate azi la EULAR 2007, planul anual de Congresul European de Reumatologie (EULAR) din Barcelona, Spania, releva o diferenta de tratament intre femei si la barbati cu poliartrita reumatoida (RA). Datele dintr-un studiu de la Institutul Karolinska, Suedia, arata ca femeile primesc anti-TNFs (foarte eficiente, dar s
MSF saluta noul doza fixa Combinatie impotriva malariei

MSF saluta noul doza fixa Combinatie impotriva malariei

Medici Fara Frontiere / Médecins Sans Frontières (MSF) saluta lansarea, in Brazilia de un nou medicament impotriva P. falciparum, cel mai periculos tip de malarie. Dezvoltat de DNDi (medicamente pentru neglijat Boli Initiative), in parteneriat cu Farmanguinhos / Fiocruz, ASMQ este primul medicament impotriva malariei, care combina artesunate (AS) si mefloquine (MQ), intr-o singura doza fixa. ASM
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos