Chimioterapia, radiatii mai buna pentru pacientii cu cancer pulmonar avansat, cercetatori gasi

Chimioterapia, radiatii mai buna pentru pacientii cu cancer pulmonar avansat, cercetatori gasi

In timp ce cercetatorii au invatat in ultimul deceniu care chimioterapia combinarea cu radiatii este mai buna decat radiatiile in monoterapie pentru tratarea fara celule mici, cancerul pulmonar la pacientii cu boala avansata local - cancer limiteaza la plamani - dreptul de a gasi combinatia de droguri - si in cele mai bune calendarul de tratament - a fost dificil.
Un nou studiu condus de specialisti in cancerul pulmonar, la Jefferson Medical College adauga la ce mai multe dovezi ca pacientii care atat de chimioterapie si radiatii la inceputul tratamentului pot ajuta pacientii sa traiasca mai mult. Non-mici-celule conturile de cancer pulmonar pentru aproximativ 80 la suta din toate cazurile de cancer pulmonar. Se estimeaza ca aproximativ 40,000 de americani sunt diagnosticate in fiecare an, cu boala avansata local.
Acesta este un pas inainte in uitat la ceea ce este cea mai buna combinatie de doua medicamente chimioterapice, cu radiatii, care ne va permite sa avanseze si sa studieze mai sistematic, a spus Walter J. Curran Jr., MD, profesor si presedinte al oncologie radiatii de la Jefferson Medical College de la Universitatea Thomas Jefferson din Philadelphia si director clinice ale Jeffersons Kimmel Cancer Center, care a condus de cercetare.
Exista noi agenti biologice vrem sa testati cu chimioterapie, cu radiatii si cu ambele, observa el. Gasirea cea mai buna combinatie de chimioterapie si radiatii ofera un sablon, prin care putem testa aceste medicamente.
Rezultatele apar September 1, 2005 in Journal of Clinical Oncology.
In multicentric, randomizat, de faza 2 studiu, cercetatorii au comparat trei abordari diferite pentru tratarea non inoperabil-mici-pulmonar cu celule de cancer care nu au raspandit dincolo de plamani. Ei au impartit mai mult de 250 de pacienti in brate de tratament trei. Un grup a primit chimioterapie inainte de radiatii. Un al doilea grup a avut chimioterapie inainte si in timpul radiatii. Pacientii din bratul treia primit chimioterapie si radiatii, in acelasi timp, apoi a adaugat un pic mai mult, dupa chimioterapie. Fiecare brat au acelasi program de radiatie si s-au dat aceleasi doua agentii standard de chimioterapie, ca
O mai buna informare pentru spitale In cadrul luptei impotriva C Difficile, Marea Britanie

O mai buna informare pentru spitale In cadrul luptei impotriva C Difficile, Marea Britanie

Un nou sistem bazat pe web pentru a imbunatati monitorizarea de Clostridium difficile (C difficile) este introdus in aceasta luna, care sa permita trusturi si PCT-urile sa monitorizeze progresele inregistrate la nivel local obiective C. difficile si sa identifice si sa se concentreze pe hotspots infectie in viitor.
Precise de supraveghere este esentiala in orice strategie de reducere a infectiilor si a noului sistem, modela pe sistemul de colectare a datelor MRSA, va oferi o imagine mai buna nationale privind incidenta C. diaree difficile asociat prin colectarea de date in aproape toate cazurile, mai degraba decat doar cele de peste 65 de ani.
Chief Officer Nursing Christine Beasley a declarat sistem de supraveghere SAMR este in general considerata ca fiind una dintre cele mai bune din lume, iar experienta noastra ne-a permis pentru a afla mai multe despre surse de infectie si specialitati bacteriemie SAMR in cazul in care apar cel mai des. Aceasta cunoastere a ajutat spitale la tinta in aceste zone si conduce ratele de infectare MRSA in jos si vrem sa reproduca asta pentru difficile C.
Intr-o scrisoare catre NHS, Christine Beasley si Chief Medical Officer Sir Liam Donaldson a explicat beneficiile modificarile pentru Trusts locale, evidentiind bariere la monitorizarea exacta nationale a difficile C.
In cadrul sistemului actual, cazuri C difficile sunt raportate de laboratoare de incredere si un caz este atribuit de raportare laboratorys Trust, indiferent de locul unde a venit de la pacient. Acest lucru inseamna ca, daca un laborator Trust isi desfasoara munca pentru alte Trusts, spitale comunitate si ingrijire medicala primara, rata de infectare a publicat lor va include aceste altor pacienti, rata lor de a face mai mare decat este cu adevarat. In consecinta, pacientii, familiile lor si consilieri medicale pot fi indusi in eroare pe scara de difficile C in Trust.
Noul sistem va arata in cazul in care apar cazuri, mai degraba decat doar atribuind toate cazurile, la raportarea laboratorys Trust, oferind accesul public si pentru a NHS date mai exacte. Aceasta este prima etapa a sistemului de supraveghere si de un grup de profesionisti NHS lucreaza la o pagina de risc factor care are incredere vor putea folosi pentru a identifica punctele fierbinti de exemplu, locurile in care acestea ar trebui sa fie orientarea interventii pentru a reduce ratele de infectare.
Toate PCT-uri sunt acum trebuie sa fie de acord obiective locale, cu Trusturile lor de a reduce infectii Clostridium difficile. Acest nou sistem de supraveghere le va permite sa monitorizeze progresele inregistrate fata de aceste obiective pe o baza lunara. Deoarece acest sistem se bazeaza pe un utilizate in prezent pentru a monitoriza MRSA, nu va fi mi
O viata mai buna pentru persoanele cu dificultati de invatare, Marea Britanie

O viata mai buna pentru persoanele cu dificultati de invatare, Marea Britanie

Care Services Ministrul Ivan Lewis a lansat o consultare pentru a afla care sunt parerile cu privire la prioritatile pentru invatarea de invaliditate pentru urmatorii trei ani.
Valorizarea persoane Acum - de progresul de a Transformarea este un eco-consultare guvern care stabileste ordinea de zi intr-o serie de probleme, inclusiv sanatatea si bunastarea, locuinte, ocuparea fortei de munca, educ
Servicii de sanatate trebuie sa asigure o buna calitate a moartea, nu doar de viata

Servicii de sanatate trebuie sa asigure o buna calitate a moartea, nu doar de viata

Ajutor Aged au raspuns la stiri ca exista sprijin covarsitoare public pentru o lege care sa permita asistata medical mor pentru terminala bolnav.
Paul Cann, Director de Politici si Relatii Externe Ajutor Aged a spus: Moartea este inevitabila -, dar ceea ce este evitabila, este calea nedemne si impersonala, in care de multe persoane in varsta mor in aceasta tara.
Alegeri trebuie sa fie dispon
Construirea mai buna Sanatate pentru zonele rurale, Australia - Lansarea Rurala Sanatate AMA Politica

Construirea mai buna Sanatate pentru zonele rurale, Australia - Lansarea Rurala Sanatate AMA Politica

PaperSignificant de finantare si este nevoie urgenta de solutionare a crizei de servicii medicale din tara Australia, si toate partidele politice ar trebui sa utilizeze alegerilor viitoare federale sa propuna solutii pentru a elimina decalajul dintre tara si orasul de ingrijire a sanatatii.
La lansarea de AMA Reducerea decalajelor de acces - o mai buna ingrijire medicala in Australia regionale,
O mai buna Brandy, cu atat mai mare Sanatate Benefit - un gand Pentru Craciun

O mai buna Brandy, cu atat mai mare Sanatate Benefit - un gand Pentru Craciun

Drinking o lovitura de buna full-brandy cu aroma de acest Craciun ar putea beneficia de fapt, sanatatea dumneavoastra, Monash University au descoperit cercetatorii.
Dr. Gordon Troup de la Scoala de Fizica a spus ca, cu moderatie, coniac a fost dovedit a avea beneficii medicamente suplimentare de sanatate - si de calitate mai buna brandy cu atat mai mare beneficiu.
Cheia pentru a beneficia de
Canada's New Guvernul investeste 10.1 dolari milioane de euro pentru o mai buna de acces la cancer de Ingrijire de la prevenire la paliativ

Canada's New Guvernul investeste 10.1 dolari milioane de euro pentru o mai buna de acces la cancer de Ingrijire de la prevenire la paliativ

Onorabilul Vic Toews, presedinte al consiliului de Trezorerie, in numele Onorabilul Tony Clement, ministrul Sanatatii a anuntat 10.1 milioane dolari pentru a avea acces la cancer de cercetare de inalta calitate de ingrijire. Canadas nou guvern prin Institutele de cercetare canadian al Sanatatii (CIHR), in parteneriat cu CancerCare Manitoba si cancerul Ingrijire Nova Scotia va oferi finantare in ur
De ce optimisti Bucurati-va de o mai buna de sanatate

De ce optimisti Bucurati-va de o mai buna de sanatate

In conformitate cu o serie de studii, optimisti bucura de o sanatate mai buna decat pesimistii. Problema se poate de la Harvard MENS Sanatate Watch exploreaza motivele posibile pentru aceasta conexiune.
Multe studii au raportat influente ca sanatatea optimism. Printre concluziile:
- Optimist pacientii cu by-pass coronarian au fost doar de jumatate din probabil ca pesimistii de a solicita re-
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos