Cash Boost pentru Dureri de spate Studiu

Cash Boost pentru Dureri de spate Studiu

Un caritate dedicate sprijinirii persoanelor care sufera de dureri de spate a dezvaluit astazi le-a acordat finantarea pentru trei proiecte de cercetare de pionierat, inclusiv productia de un video in Teeside, Marea Britanie.
In compensare subventiile BackCares comisie de cercetare, de un grup multidisciplinar de experti in domeniul cercetarii si problemele de spate, a luat numarul total de studii sustinute de caritate la sapte.
Pe Teeside, Spitalul Universitatea de Nord Tees a fost inmanat o subventie pentru a produce un videoclip pentru un proces de control, randomizat, numit Back to Basics Trial.
Studiul va compara doua metode de livrare a unui program de reabilitare spinarii pentru dureri lombare.
In conformitate cu expertii initiativa va compara eficacitatea video folosite la domiciliu, cu un program de supravegheate pentru a vedea care este mai mult succes.
De asemenea, obtinut numerar sunt Universitatea din York, care investigheaza istoria naturala a durerilor de spate, dupa acupunctura si Universitatea din Londra, care se va uita la nivelurile teama de a 15 persoane cu dureri de lunga durata spate.
Dureri de spate este natiunile lider cauza handicapului cu care se confrunta cu 1.1 milioane persoanelor care sufera de o anumita forma de dureri de spate in fiecare an.
Departamentul de Statistica a Sanatatii au estimat ca, dureri de spate este costa industria britanica de o UKP5 anual miliarde de euro si UKP481 NHS milioane de euro in fiecare an. Cercetarile recente au ajuns la concluzia ca copiii se confrunta, de asemenea, diferite forme de dureri de spate.
BackCare
Dovezile de droguri de siguranta Recomandari Lipsa stiintific

Dovezile de droguri de siguranta Recomandari Lipsa stiintific

Pe parcursul ultimilor ani, a existat o criza de siguranta perceput de droguri in Statele Unite. Institutul de Medicina (OIM), a lansat recent recomandarile sale finale pentru reformarea de droguri SUA sistemul de securitate, dar un editorial publicat in Sanatate, economie de Tomas Philipson si colegii sai de la Universitatea din Chicago, constata putine dovezi ale unei crize de droguri de siguranta si nici o dovada stiintifica la spre spate sus recomandarilor IOMs.
Controversa actual de droguri se datoreaza in mare parte la retragerea Vioxx de pe piata, dar scaderea ori datorita de droguri de aprobare la droguri cu prescriptie de utilizator Taxa de Faptele Apostolilor (PDUFA), si orice influenta nejustificata din industria farmaceutica care aceste acte pot avea invitat avea, de asemenea a jucat un rol. Cu toate acestea, baza stiintifica ca prea multe droguri nesigur intra pe piata lipseste.
Raportul OIM nu document, de exemplu, daca reducerea ori de aprobare pentru introducerea drogurilor pe piata afecteaza negativ bunastarii consumatorilor. Punctele editorial la un studiu care ajutorul social de la reducerea timpilor de droguri de omologare 1979 - 2002 - o suma estimata la 16 dolari la 32 miliarde dolari de dolari - in mod substantial compensat orice scadere in siguranta. Desi un proces de durata de aprobare s-ar putea reduce numarul de retrageri de droguri, acest doesnt inseamna neaparat ca prea multe medicamente sunt retrase. Scoaterea unui ca
Cronica Inapoi durerea poate Shrink Your Brain

Cronica Inapoi durerea poate Shrink Your Brain

Cercetatorii americani au descoperit ca dureri de spate pot contracta thalamus, aceasta este o parte a creierului care va ajuta sa ia decizii si sa interactioneze cu alti oameni. Oameni de stiinta, de la Universitatea Northwestern, SUA, a descoperit ca oamenii cu dureri de spate au avut activitate de mai putin in thalamus.
Puteti citi despre acest studiu, in Journal of Neuroscience.
Team Lea
Gene oprit in Cancer poate fi activata

Gene oprit in Cancer poate fi activata

O gena implicata in dezvoltarea celulelor canceroase pot fi aprinse cu privire la utilizarea de droguri, raport de cercetatorii de la Universitatea din Michigan Comprehensive Cancer Center. Constatare ar putea duce la o noua clasa de terapii cancerului directionate cu potential de a beneficia de multe tipuri diferite de cancer.
Droguri populare, de noi, cum ar fi Herceptin si Gleevec mai eficie
Reducerea Fumatul poate duce la Unexpected Quitting

Reducerea Fumatul poate duce la Unexpected Quitting

Intr-un articol de atac in Nicotina decembrie si tutun de cercetare, cercetatorii de la Universitatea din Vermont au gasit o neasteptata, alternativa eficienta pentru a motiva pe fumatori sa renunte la fumat - taiere inapoi. Conform analizei calitative a 19 studii privind reducerea fumatului in indivizi care nu a vrut sa renunte, aceasta metoda, de obicei asociata cu utilizarea produselor de inloc
Don't Let Blood Pressure Creep Pana in timpul vacantelor

Don't Let Blood Pressure Creep Pana in timpul vacantelor

Vointa tinde sa ia o bancheta din spate in timpul vacantelor, dar pentru persoanele cu hipertensiune arteriala, daunele de a manca nesanatoase pot avea consecinte deosebit de negative.
Aproximativ unul din patru americani au hipertensiune arteriala, o boala care ridica tensiunea arteriala si poate duce la o serie de probleme grave, inclusiv atacuri de inima si accident vascular cerebral.
Eu
De Sud-Est Michigan de sange de aprovizionare se afla la o critica Min

De Sud-Est Michigan de sange de aprovizionare se afla la o critica Min

Alimentarii cu sange in sud-estul Michigan a diminuat pana la un nivel critic. Crucea Rosie Americana indeamna, oricine care este eligibil pentru a dona sa faca acest lucru in acest moment. Toate tipurile de sange sunt necesare, dar mai ales O negativ, de tip universal, care poate fi folosit in situatii de urgenta.
Ma gandesc de tragedie campusul ca s-a intamplat in aceasta saptamana, comunitat
New Leadership echipa de la Societatea Royal de Medicina, Marea Britanie

New Leadership echipa de la Societatea Royal de Medicina, Marea Britanie

Societatea Royal de Medicina a anuntat astazi numirea unui nou director executiv si presedinte.
Aceasta este o perioada interesanta pentru noi Societatii Regale de Medicina, a declarat domnul Stephen Dodd, noul Chief Executive.
De asistenta medicala si modul in care este livrat este o evolutie rapida pe partea din spate de avansuri in noi tehnologii si tehnici. Societatea, cu patrimoniul sau
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos