Un rinichi Bioartificial?

Un rinichi Bioartificial?

In ciuda progreselor in dializa, insuficienta renala acuta in timp ce in spital poarta o rata a mortalitatii pe care varfurile 50 la suta. Filtru de curent terapiile deseuri organism, dar nu reusesc sa compenseze pentru alte functii renale, cum ar fi supravegherea sistemului imunitar si activitatea metabolice.
Intr-un studiu clinic cu un rinichi bioartificial la UAB si 14 centre de alta parte, celulele vii de specialitate de la rinichi donator inutilizabile sunt incapsulate in termen de fibre tubular al unui dispozitiv de asistenta renale (RAD).
Nefrolog Ashita J. Tolwani, MD, UAB investigator principal in studiu, a declarat: Nu sunt protejate de la pacienti cu sistemul imunitar in timp ce peretii din fibra de celule poros permite sa efectueze cu privire la schimbul fiziologic. Teza RAD este ca celulele vii renala poate imbunatati pacientii cu infectii-capacitatea de lupta, care in mod normal se pierde in insuficienta renala acuta.
Universitatea din Alabama de la Birmingham
701 20th St S., AB 1320
Birmingham, AL 35294-0113
Statele Unite
uab.edu / news
Asociatia Americana de rinichi Pacientii fond in caz de catastrofa pentru a ajuta victimele Katrina

Asociatia Americana de rinichi Pacientii fond in caz de catastrofa pentru a ajuta victimele Katrina

Asociatia Americana de pacientii cu boli renale (AAKP) a anuntat dezvoltarea caz de catastrofe AAKP Relief Fondului la ajutor de pacientii cu boli renale boala afectate de uraganul Katrina.
AAKP accepta donatii monetare, care va merge direct la pacientii cu boli de rinichi in zona de dezastru. Se estimeaza ca mai mult de 4.000 de pacienti cu dializa au fost afectate de uraganul Katrina. Pacientii dializati nevoie de tratamente de dializa - de obicei, de mai multe ori pe saptamana - pentru a elimina toxinele din organism.
Ca un rezident Mississippi, am vazut prima mana devastarea adus pe de uraganul Katrina, a declarat presedintele AAKP Brenda Dyson. In prezent lucram pentru a oferi salvare de dializa la acesti pacienti, cu toate acestea, contributiile generoase sunt necesare pentru a mentine sedinte de dializa prin furnizarea de materiale med
Nephrologists indemnate sa Play active rol in "Redesign 'de rinichi Boala Ingrijire

Nephrologists indemnate sa Play active rol in "Redesign 'de rinichi Boala Ingrijire

Ca medicale, economice, si politica converg tendintele de a modifica modul de ingrijire dializa este organizat si finantat, protejarea relatie unica intre pacienti de dializa si specialisti rinichi care directe ingrijirea lor este o prioritate de top, in functie de o caracteristica speciala in Jurnalul iulie a American Society of Nephrology.
Dr. Jonathan Himmelfarb de Maine Medical Center si co
Asociatia Americana de rinichi Pacientii anual de Conventia de la Brosura Disponibil

Asociatia Americana de rinichi Pacientii anual de Conventia de la Brosura Disponibil

Acum este momentul sa se inregistreze in AAKPs 32-a Conventiei anual - colectarea numai national de pacientii cu afectiuni renale, membrii de familie si ingrijitorii. Intitulat de prima calitate: Pacientii de conducere Excelenta, 2005 AAKP anual de Conventia va avea loc in septembrie 1-4 in Las Vegas. Acest eveniment unic combina forumuri de invatamant cu interesante evenimente sociale.
Brosura
Asociatia Americana de rinichi Pacientii Nominalizarile Urmareste Pentru 2006 Premiile anuale

Asociatia Americana de rinichi Pacientii Nominalizarile Urmareste Pentru 2006 Premiile anuale

Tampa, Florida - Asociatia Americana de pacientii cu boli renale (AAKP) se cauta in prezent la nominalizari pentru Premiile sale anuale:

- AAKP Spirit of Service Award
- AAKP Visionary Award
- Samuel J. Orenstein Award
- Josephine Berman Award
- Peter Lundin, MD Award
- Maureen Lundin aakpRENALIFE Award
- Dominick Gentile, MD Memorialul de atribuire
Premiile vor fi prez
Stem adulte / progenitoare "Pile de Reparare de deteriorate Brain, pancreas, rinichi Celule nou inteles

Stem adulte / progenitoare "Pile de Reparare de deteriorate Brain, pancreas, rinichi Celule nou inteles

Noi studii in laborator de Dr. J. Prockop Darwin, Director de Tulane Universitys Centrul pentru terapie genica, se arunca lumina asupra mecanismului anterior misterios, prin care se ridica chiar relativ mic de stem / celulelor progenitoare luat de la un pacienti propria maduva osoasa spori reparatii a tesuturilor deteriorate.
Celulele nu numai diferentieze de a inlocui celulele vatamate, astfel
Studiul evalueaza de risc pentru Death Asociat cu doua tipuri de rinichi Dializa

Studiul evalueaza de risc pentru Death Asociat cu doua tipuri de rinichi Dializa

Un studiu din 1041 pacienti cu stadiu terminal boala renala (BRST) tratati prin dializa peritoneala sau hemodializa, a constatat ca riscul de deces nu difera intre grupurile in cursul primului an de dializa, dar a fost mai mare in randul celor dializa peritoneala in al doilea an ( Articolul. p. 174).
Un scriitor editorial, spune ca, din mai multe motive de studiu nu poate ajuta la fiecare pacie
Ati putea ajuta la salvarea unei vieti? Deveniti un donator

Ati putea ajuta la salvarea unei vieti? Deveniti un donator

Acum 50 de ani din lume a asistat la primul transplant de rinichi de succes, dar in timp ce noi acum sa ia astfel de operatiuni de la sine, gasirea donatorilor pentru a face posibile astfel de proceduri se dovedeste inca o adevarata provocare.
Dr. Joseph E Murray a efectuat lume primul donator de succes care traiesc transplant de rinichi din Boston, SUA pe 23 decembrie 1954. Acum cincizeci de a
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos