Parteneriate public-privat sunt esentiale pentru a Medicamentului Adresa Discovery Slowdown

Parteneriate public-privat sunt esentiale pentru a Medicamentului Adresa Discovery Slowdown

Declinul in materie de inovatie biofarmaceutic are mai multi factori. Costurile de provocarile stiintifice sunt tot mai complexe si cercetare si dezvoltare sunt mai mari decat inainte. In acelasi timp, mai mari obstacole de reglementare este incetinita de aprobari produs nou, in timp ce presiunea de scadere a preturilor continua si a conditiilor-cadru in Europa nu sunt de inovare-friendly. In acest context, doar un parteneriat pe baza de abordare poate ajuta pentru a accelera descoperirea si dezvoltarea de noi medicamente, in conformitate cu Arthur J. Higgins, Presedinte si CEO EFPIA Bayer HealthCare.
Domnul Higgins vorbea cu ocazia unui eveniment la nivel inalt de la Bruxelles marcarea primului apel pentru propuneri in cadrul initiativei privind medicamentele inovatoare (IMI). Acest angajament comun - un unic de parteneriat public privat intre Comunitatea Europeana si industria farmaceutica reprezentate de EFPIA - se vor dedica € 2 miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru cresterea inovarii in biomedicale.
Provocari in domeniul stiintelor biomedicale au devenit atat de complexe incat nici o cercetare unic pe baza de companie farmaceutica este capabil sa faca fata le singur, a declarat Arthur J. Higgins. Suntem ca o industrie in totalitate accepta responsabilitatea noastra si sunt gata sa joace rolul nostru de a exercita inainte de inovare medicale. In acelasi timp, nu avem nici o problema sa recunosc ca nu putem rezolva toate aceste probleme de catre noi insine - ci, mai degraba, avem nevoie pentru a-si uneasca fortele cu partenerii sa abordeze principalele cauze ale intarzierilor, sau blocaje, in descoperirea de droguri.
IMI va finanta proiecte care implica o varietate de factori, si, in special intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri), mediul academic, centrele de cercetare, grupurile de pacienti, autoritatile publice (inclusiv autoritatile de reglementare), precum si de cercetare pe baza de industria farmaceutica.
In discursul sau, comisarul european pentru stiinta si cercetare, Janez Poto-nik s-au alaturat presedintelui EFPIA in subliniind importanta eforturilor de colaborare pentru a ajuta Europa sa-si regaseasca un rol de lider in inovatie biofarmaceutice.
Potrivit Jonathan Knowles, presedinte al IMIs consiliul de conducere, EFPIAs de Cercetare Directori Group si sef al grupului de cercetare de la Hoffmann-La Roche, Europa are un mare potential de inovatie din cauza bazei sale stiintei excelent. Cu toate acestea, ea a ramas in urma alti actori la nivel mondial, cum ar fi SUA. Initiativa privind medicamentele inovatoare se va asigura ca stiintele biomedicale Europes primi sprijin directionat strategice pentru beneficiul pacientilor, oameni de stiinta si cetateni. Aceasta, la randul sau, va contribui la imbunatatirea competitivitatii in domeniul inovatiei Europes biofarmaceutic si face din acesta un loc mai atractiv pentru R & D. farmaceutice
Fond
Centrate pe pacient inovatoare proiecte care au ca scop sa abordeze cauzele de intarziere sau blocaje in procesul de cercetare biomedicala & D sunt eligibile pentru finantare in cadrul initiativei privind medicamentele inovatoare. Blocajelor identificate in agenda de cercetare strategica IMI sunt evaluarea sigurantei, predictia de eficacitate, managementul cunoasterii si lacunele in domeniul educatiei si formarii profesionale. Instrumentele mai sunt necesare in aceste patru domenii, in scopul de a accelera descoperirea si dezvoltarea de medicamente mai bune.
De imbunatatire a evaluarii de siguranta va permite oamenilor de stiinta pentru a identifica intr-un stadiu incipient de cercetare aceste produse cu cele mai bune raportul beneficiu-risc si o probabilitate mai mare de succes. Aceasta va duce la o reducere a reactiilor adverse la pacienti; o utilizare mai rationala a animalelor de experienta si, eventual, o reducere a numarului necesar; mai adecvat cerintelor de reglementare; si mai rapid de dezvoltare medicament.
De cercetare pentru a imbunatati predictia de eficacitate, printre altele, se va concentra pe dezvoltarea de biomarkeri. Biomarkeri pot fi folosite ca instrumente pentru a intelege biologia o boala, ci, de asemenea, pentru a intelege efectele un
Cercetatorii Convins Satelitii sunt utile in urmarirea Epidemiile

Cercetatorii Convins Satelitii sunt utile in urmarirea Epidemiile

Cantitatea de date achizitionate de catre sateliti este in crestere, intr-un ritm exponential, si cercetatorii sunt de invatare despre valoarea acestei date in lupta impotriva epidemiei focare, ca urmare a proiectului esas epidemiologica.
Am fost negative despre sateliti rol ar putea juca in abordarea epidemii, dar acum eu sunt pozitive, Penelope Vernatsou de elvetiene Tropical Institute din Elvetia a spus. ASE-proiect finantat de epidemiologica a fost dezvoltat in ianuarie 2004 pentru a ilustra avantajele de teledetectie de date pentru studierea, monitorizarea si estimarea focarelor epidemice.
Prin utilizarea de date, care se concentreaza asupra unei ploi peisaj regiuni, vegetatie, corpurile de apa, la o altitudine, cartografiere de praf si cercetatorii de temperatura sunt in masura sa cunoasca conditiile climatice, care sunt favorabile pentru adapostirea gazde epidemie diferite, care indica in cazul in care oamenii sunt cel mai mare risc.
Pe masura ce proiectul de a atrage finalizare, epidemiologi si utilizatorilor date colectate in Frascati, Italia, la observare a Pamantului in Epidemiologie Atelier de lucru, la 8-10 martie 2006, sa prezinte un raport cu privire la modul de observare a Pamantului (EO), a beneficiat in domeniul epidemiologiei.
Ghislain Moussavou din Gabon pe baza de Centrul International de Cercetari Medicale (CIRMF) a inceput sa studieze febra hemoragica Ebola, care poate provoca sangerari Runaway interne si externe la oameni si maimute, in Congo si Gabon, in speranta de a spotting caracteristici de mediu specifice asociate cu site-uri infectate.
Combinand ASE date prin satelit ENVISAT, in cadrul proiectului epidemiologica, asupra cursurilor de apa, a acoperi forestiere si modele digitale de elevatie (DEM), cu rezultate de teren, Moussavou si echipa lui au fost capabili sa legatura cu epidemia de uscare si de seceta.
Moussavou a spus determinarea acestor factori vor permite functionarilor sa spun satenii in zona, care conditiile actuale de transmisie sunt mari, si ca acestea trebuie sa ia masuri de precautie suplimentare. Pentru ca nu exista medicamente pentru a preveni sau vindeca Ebola, previziuni si prevenirea sunt necesare.
Conditii uscate s
Micii agricultori sunt esentiale pentru reducerea saraciei - G8 de la sfatuit

Micii agricultori sunt esentiale pentru reducerea saraciei - G8 de la sfatuit

Micii agricultori pot fi o forta motrice in sectiile de foametei si saraciei in intreaga lume. Acesta a fost mesajul cheie pentru a liderilor G8, la o reuniune internationala de specialisti de dezvoltare de conducere in aceasta saptamana.
70% din lumi saraci locuiesc in mediul rural si marea majoritate a acestor depind de agricultura ca sursa principala de venit. Investitii in agricultura mica
Risc crescut de atac de cord sau accident vascular cerebral pentru pacientii care sunt rezistente la Aspirina, Marea Britanie

Risc crescut de atac de cord sau accident vascular cerebral pentru pacientii care sunt rezistente la Aspirina, Marea Britanie

Fiind rezistente la pacientii cu aspirina face de patru ori mai multe sanse de a suferi un atac de cord, accident vascular cerebral sau chiar mor de la o pre-conditie inima existente, conform unui studiu publicat pe bmj.com.
Studiul se refera la pacientii care sunt prescrise aspirina pe termen lung, ca o modalitate de a preveni formarea de cheaguri in sange.
Pacientii care sunt etichetate re
Liniile directoare privind mentiunile nutritionale ingrijirea si tratamentul poate imbunatati starea de sanatate a pacientilor, spune BAPEN, dar sunt acestea in curs de aplicare? Marea Britanie

Liniile directoare privind mentiunile nutritionale ingrijirea si tratamentul poate imbunatati starea de sanatate a pacientilor, spune BAPEN, dar sunt acestea in curs de aplicare? Marea Britanie

De ingrijire a pacientului, deoarece sufera de multe ori este cazul orientari nutritionale nu sunt urmate, spune profesorul Marinos Elia, Catedra de BAPEN de la Southampton. Orientarile privind ceea ce constituie o buna ingrijire nutritionale si de tratament in spital si de ingrijire sunt acum disponibile de la Nisa si BAPEN sprijina aceste, dupa caz, si eficiente. Intr-adevar acestea se bazeaza p
Studiul confirma Fetele sunt victime ale hartuirea online, Australia

Studiul confirma Fetele sunt victime ale hartuirea online, Australia

Un studiu preliminar in agresiunii-a gasit 14 la suta din elevii de sex feminin in varsta de 11 - 19 au fost cibernetice hartuiti in acest an.
Studiul a descoperit mai mult de jumatate dintre aceste studenti au fost hartuiti, de asemenea, fata-in-fata.
Mult prea multe copii australian traiesc in teama de a fi hartuiti, a declarat psiholog si autorul studiului, Dr Marilyn Campbell.
Agresiu
Persoanele in varsta ingrijite de sotul sunt la o mai mare risc de abuz, cercetatorii Pitt Cauta

Persoanele in varsta ingrijite de sotul sunt la o mai mare risc de abuz, cercetatorii Pitt Cauta

Efectul pronuntat atunci cand persoanele care ii ingrijesc confrunta cu probleme de sanatate proprii sau de ingrijire pentru soti in special nevoiasi --
Pittsburgh - Cand oamenii in varsta nevoie de asistenta cu activitatile din viata de zi cu zi, se poate presupune ca cei mai buni oameni sa aiba grija de ei ar fi cei care le cunosc cel mai bine-sotii lor. Dar, ca o echipa de cercetatori de la
61% dintre lucratori sunt Confident Ei vor avea destui bani pentru pensie, in scadere de la 70% in 2007; Economie, sanatate cheltuielilor de asistenta preocuparile majore, Survey Cauta

61% dintre lucratori sunt Confident Ei vor avea destui bani pentru pensie, in scadere de la 70% in 2007; Economie, sanatate cheltuielilor de asistenta preocuparile majore, Survey Cauta

Rezidentii din SUA devin din ce in ce in ce mai ingrijorat de faptul ca acestea vor fi in imposibilitatea de a economisi bani suficiente pentru a trai confortabil in timpul lor pentru limita de varsta, ca urmare a cresterea costurilor de ingrijire a sanatatii si incetinirea economiei, in functie de Employee Benefit institutelor de cercetare de ancheta anuala, Cronica AP / San Francisco rapoarte. P
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos