Seroquel - optiune eficace de tratament pentru agresiune, la pacientii cu schizofrenie

Seroquel - optiune eficace de tratament pentru agresiune, la pacientii cu schizofrenie

Un nou studiu, publicat astazi in revista Human Psychopharmacology: clinice si experimentale, 1 arata ca SEROQUEL antipsihotice atipice (quetiapine), poate fi o optiune eficace de tratament pentru pacientii cu schizofrenie care prezinta comportament agresiv in timpul episoadelor psihotice. In cadrul studiului, pacientii care au primit SEROQUEL demonstrat imbunatatiri in mod semnificativ mai mare a simptomelor de agresiune si ostilitate in comparatie cu pacientii carora li sa administrat placebo (p
Cercetare de conducere in Cancerului de detectare, prevenire si tratament pentru a fi recunoscute

Cercetare de conducere in Cancerului de detectare, prevenire si tratament pentru a fi recunoscute

Continuand o de aproape 50 de ani, vechea traditie a onorand realizari exceptionale in cercetare in domeniul cancerului, Asociatia Americana pentru Cancer Research in prezent este de a accepta nominalizari pentru seria sa de premii anuale. Oamenii de stiinta avansarea intelegerea si de eradicare a cancerului prin cercetarea de baza, de ingrijire clinica, terapeutica si de prevenire sunt eligibile. Castigatorii vor ajuta AACR indeplinirea misiunii sale de promovare a educatiei profesionale si de comunicatii prin livrarea o prelegere in timpul Centennial AACRs Anul Intalnirea Anuala, aprilie 14-18, 2007, in Los Angeles, California
Informatii detaliate despre fiecare de atribuire si procesul de nominalizare sunt disponibile pe pagina de web de la AACR http://www.aacr.org. Campurile corespunzatoare si premii reprezentate sunt:
De cercetare de baza cancer:
AACR-GHA Clowes Memorial Award, in onoarea de membru fondator al AACR si de un director de cercetare la Eli Lilly Company.
Imbunatatite de ingrijire clinice de cancer:
Stimulente AACR-Richard si Hinda Rosenthal Fundatia de atribuire, care recunoaste contributii notabile din partea medicilor in varsta de 50 sau mai tineri, care locuiesc in cele doua Americi, si ofera anchetatorilor pentru a tinerilor relativ devreme in cariera lor.
De cercetare clinica cancer:
AACR-Joseph H. Burchenal Clinical Research Award, recunoaste realizari deosebite in cercetare in domeniul cancerului clinice. Acesta este numit pentru Dr. Joseph H. Burchenal, Trecut presedinte al AACR, si o figura majora in cercetare in domeniul cancerului clinic si chimioterapie.
Meritul in realizarea de catre un investigator tinere:
AACR Premiul pentru realizari exceptionale in Cancer Research, de a acorda recunoasterea la un anchetator tinerilor (nu mai mult de 40 de ani), pe baza realizarilor meritorii in cercetare in domeniul cancerului.
Epidemiologie, Biomarkeri si prevenire:
AACR-American Cancer Society Premiul pentru Excelenta in Cercetarea Cancerului Epidemiologie sau de prevenire, sponsorizat in comun de catre AACR si de Societatea Americana de Cancer.
Promovarea femeilor in domeniul stiintei:
AACR-Femeile in Cancer Research-Charlotte prieten Memorialul de lector, numit pentru virolog renumit si descoperitorul virusului prieten, acest curs ofera recunoastere pentru un om de stiinta remarcabile care a adus contributii meritorii la domeniul de cercetare in domeniul cancerului si care are, printr-o conducere sau de exemplu, promovat promovarea femeilor in domeniul stiintei.
Progresul de anchetatori minoritari in cercetare in domeniul cancerului:
Minoritatile AACR-in Cancer Research-Jane Cooke Wrigh
Esofagian Rac: minim invaziva de tratament Found efectiva

Esofagian Rac: minim invaziva de tratament Found efectiva

Cercetatorii au descoperit ca cancere etapa timpurie a esofagului pot fi tratate la fel de eficient de mai putin invaziva, de organe care retin terapie endoscopica, comparativ cu mai complexe indepartarea chirurgicala a esofagului, conform unui Clinica Mayo studiu publicat in 2009 septembrie problema de Gastroenterologie .
In 20 la suta de cancer esofagian (http://www.mayoclinic.org/esophageal-
Elevii Agresiv adesea nu dispun de psihologica a evaluarilor si tratament eficient, studiul arata

Elevii Agresiv adesea nu dispun de psihologica a evaluarilor si tratament eficient, studiul arata

Ca tendinta ingrijoratoare a violentei scolare continua sa ciuma sistemul nostru de invatamant, este important pentru ingrijitorii, educatori, iar medicii sa-si uneasca fortele pentru a fi pro-activ in prevenirea acesteia. Un studiu in numarul din august al Journal of Pediatrics, arata ca studentii afisarea comportamente violente au adesea netratata tulburari de invatare si de boli psihice.
Dr.
USA Today examineaza Lipsa de cancer de centre de tratament In New Orleans

USA Today examineaza Lipsa de cancer de centre de tratament In New Orleans

USA Today, miercuri, a examinat modul in care, aproape noua luni dupa uraganul Katrina, multi dintre pacientii cu cancer, New Orleans, inca lupta pentru a obtine de ingrijire. Potrivit USA Today, centre de cancer de la Spitalul de Caritate, Memorial Medical Center, Tulane University Hospital si New Orleans, a Veteranilor de afaceri Centrul Medical toate au fost grav afectate de furtuna, lasand mul
Artesunate ar trebui sa devina un tratament de alegere pentru malarie severa

Artesunate ar trebui sa devina un tratament de alegere pentru malarie severa

Artesunate este mai buna decat de chinina pentru tratarea malariei severe la adulti, concluzioneaza un articol in saptamana aceasta problema a The Lancet.
Chinina este singurul medicament recomandat pentru tratarea malariei severe in intreaga Africa, America de Sud, si de cele mai multe din Asia. Dar chiar si cu administrarea prompta a drogurilor in mortalitatea dozele maxime de malarie severa
Control, optiunile de tratament pentru porcine Gripa stimulate de Supraveghere a

Control, optiunile de tratament pentru porcine Gripa stimulate de Supraveghere a

Deoarece pandemiile se desfasoara intr-un mod imprevizibil, de supraveghere de calatorie boala profesionala se numara printre cele mai puternice instrumente de sanatate si functionarii medicii pot folosi pentru a detecta si sa raspunda noii agenti patogeni, cum ar fi gripal H1N1, spune medicul care conduce la Universitatea din Alabama de la Birmingham ( UAB) Travelers Clinica.
Posibilitatea de
1 milion de $ pentru a sprijini comunitatea de tratament pe baza de pregatire: OMS cereri de oferte

1 milion de $ pentru a sprijini comunitatea de tratament pe baza de pregatire: OMS cereri de oferte

Ca parte a unui nou-infiintate Pregatirea pentru programul de tratament, care se vor dedica pana la US $ 1.000.000 (un milion) pentru a sprijini bazate pe comunitate HIV / SIDA, activitatile de tratare de pregatire la nivel de tara, pentru a contribui in continuare la realizarea celor 3 cu 5-tinta.
Documentul de mai jos invita partile interesate sa prezinte oferte pentru proiectarea si exploata
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos