DH si de monitorizare a Ha a caz, nu toate acestea, confirmata ca VCJD

DH si de monitorizare a Ha a caz, nu toate acestea, confirmata ca VCJD

Ca raspuns la solicitarile mass-media de la caz la care implica o 23 de ani batran cu simptome suspecte de varianta Creutzfeldt-Jakob (vCJD), Centrul pentru Protectia Sanatatii (CHP), din Departamentul de Sanatate si Autoritatea de spital (HA) a spus ca pacientul a fost monitorizate, dar diagnosticul nu a fost confirmata inca.
Acest caz nu este un caz locale. Omul a fost nascut in Regatul Unit si s-au intors la Hong Kong, la inceputul lunii aprilie a acestui an. El a fost gasit pentru a avea ameteli si comportamente ciudate pe 6 aprilie si a fost admis la Spitalul Kwong Wah.
Cu toate ca omul are caracteristici clinice care sugereaza vCJD, o serie de teste de laborator au demonstrat rezultate negative pentru boala. Prin urmare, cazul nu a fost inca confirmata.
In prezent, el este tratata la Spitalul Printul de Wales si este in stare critica.
In conformitate cu rudele sale, el nu a avut antecedente de interventii chirurgicale sau transfuzie de sange sau de donare de sange.
vCJD este o boala rara, cu neuro-conditie umana degenerative si nu raspandit prin contact personal.
Spitalele in cauza au adoptat masuri de control al infectiilor in consecinta.
Hong Kong
Sudden Moartea nu este intotdeauna Deci brusca

Sudden Moartea nu este intotdeauna Deci brusca

Arestare subita de cauza cardiaca este un eveniment comun si de moarte. Douazeci la suta din totalul deceselor in Statele Unite, in fiecare an sunt datorate o arestare subita de cauza cardiaca; abia 5% dintre persoanele care au o supravietui. Perceptia de o arestare subita de cauza cardiaca este ca aceasta vine din senin, dar un nou studiu sugereaza ca, in ciuda numelui sau, acesta are adesea semne de avertizare, rapoarte din decembrie 2006 problema Harvard Heart Letter.
Studiu isnt cardiace de arestare usoara, deoarece acesta este, in general, fatal, si tu cant cere victimele modul in care acestea simtit inainte de atac. Interviu cu martori poate ajuta, dar care este adesea facut mult mai tarziu. Cercetatorii din Germania au incercat sa completati spatiile libere de catre cer medicilor sa martori interviu la fata locului. Medicii au adunat informatii cu privire la 406 de cazuri si a constatat ca semnele de avertizare au fost surprinzator de comune.
Dureri in piept, dificultati de respiratie, greata sau varsaturi si ameteli au fost vestitori cea mai comuna a unui stop cardiac iminent. Unii oameni au inceput sa aiba aceste ore inainte de arestare. In
Genele Causing poliartrita reumatoida Revealed

Genele Causing poliartrita reumatoida Revealed

Genomului uman a fost acum pe deplin analizate in vanatoare pentru cauze genetice a poliartritei reumatoide. Rezultatele, pe care ambele confirma ipoteze anterioare si randul sau, in centrul atentiei in intregime pe gene noi, sunt prezentate in doua articole in prestigiosul New England Journal of Medicine.
Poliartrita reumatoida este boala cea mai frecventa reumatice, si afecteaza aproximativ u
Functiei pulmonare poate prezice moartea

Functiei pulmonare poate prezice moartea

Intr-un studiu norvegian 1623 de barbati de varsta medie, cu follow-up de peste 26 de ani, pacientii au fost recrutati in principal de la mari intreprinderi din sectorul public.
In 1972-1975 subiectii suferit un program extins de examinare, inclusiv testele functiei pulmonare, teste de sange, precum si un simptom-test pentru biciclete limitata exercitiu, precum si un examen fizic.
Pana in 20
De Cancer Moartea Tarife in scadere mai rapida in SUA

De Cancer Moartea Tarife in scadere mai rapida in SUA

In general ratele cancerului de deces au scazut cu 2,1% in 2002-2004, comparativ cu 1,1% in 1993-2002, potrivit unui nou raport, publicat de catre organizatiile de cancer Americi principal, numit Raport anual pentru natiune privind statutul de cancer, 1975-2004, featuring Cancer in indienii americani si Alaska Nativi.
Puteti citi raportul in revista Cancer, 15 noiembrie problema.
O recomanda
Investigarea rolul de celule T in poliartrita reumatoida

Investigarea rolul de celule T in poliartrita reumatoida

Poliartrita reumatoida este o boala cronica inflamatorie care duce la distrugerea in comun. Considerata de unii a fi o boala autoimuna complexe imune in cazul in care se formeaza la nivelul articulatiilor si excita un raspuns inflamator, diverse agentii de genetica, de mediu, si infectioase au fost sugerat drept cauze ale bolii. IL-1 este o molecula proinflamatorii, produs de celule ale sistemului
Asigurarea de sanatate Acoperire Toate Pentru a va degreva Suprapopularea in situatii de urgenta Departamente

Asigurarea de sanatate Acoperire Toate Pentru a va degreva Suprapopularea in situatii de urgenta Departamente

Schimbarea cea mai importanta, care va ajuta la rezolvarea supraaglomerare in departamentele de urgenta din SUA ar fi sa se opreasca de redirectionare grav pacientii bolnavi de ambulanta si redirectiona in loc de pacienti sarace, care bloca camere de urgenta care solicita asistenta de rutina, un New York, Statele editoriale Times. Supraaglomerarea ED - care a fost detaliate in rapoartele de saptam
Detinutii nou lansat la High Risk pentru Death

Detinutii nou lansat la High Risk pentru Death

Detinuti care au fost recent eliberat din inchisoare au o rata mare de deces, in special in primele doua saptamani de la lansare, un nou studiu constata. Rezultatele vor fi publicate in 11 ianuarie problema New England Journal of Medicine.
Studiul a fost realizat de Ingrid Binswanger, MD, de la Universitatea din Colorado, la Denver si Sanatate Stiinte Centrele Scoala de Medicina, Marc Stern, MD
Obezitatea infantila creste dramatic in Marea Britanie
Intre 1995 si 2003, incidenta obezitatii in randul copiilor din Regatul Unit in varsta de 2-10 a crescut de la 9,9% la 13,7%. Procentul de copii cu varsta intre 2 - 10, care au fost supraponderali
Orientarea si oua
Stabilirea de polaritate prima data in embrionul in curs de dezvoltare de mamifere este unul dintre subiectele cele mai controversate in biologie de dezvoltare de astazi.
Drs. Davor Solter si Takas
Repere Conferinta Need For formulari mai bun pentru copii, Marea Britanie
O conferinta gazduita de farmaceutice Royal Society of Great Britains Farmacistii Grupul industrial, in asociere cu neonatale & pediatric Farmacistii Grupa luni, 25 aprilie uitat la aspectele lega
Rentabilitatea Perioada de Gestionat Ingrijire Planuri Might Be termina, spun analistii
The New York Times, miercuri, a examinat probleme potentialul de urmat pentru companiile de ingrijire gestionate cum scade in continuare in locuri de munca de fabricatie si de o redresare plina de cos